Jogok

A történetem szereplői, az alapsztori és minden olyan tény amit ti is ismertek csakis a Fox televízio és Hart Hanson tulajdona.

2011. június 2., csütörtök

Plusz Fanfic: Az a bizonyos éjszaka

A nő, akit újabb veszteség ért, ott feküdt a kanapén. Könnyei potyogtak. Ismét sírt. Nem. Nem ismét. Még mindig. Behunyta a szemét és csak vért látott, vért és egy elgyötört arcú haldokló férfit, aki kérleli hogy ne hagyják elmenni. Vagyis Ő ne hagyja elmenni. "Ennyire érzékletlennek hisznek?"-gondolta."Hogy engedném el"- tovább zokogott. Nem tudott aludni, szemére nem jött a megváltó álom.
Egy ajtóra nézett, ami egy kis megnyugvást adott szívének, lelkének. Ott volt a biztonság, az ajtó mögött, ott a férfi mellett. Gondolkodás nélkül felállt, és az ajtó felé vette az irányt. Benyitott. A férfi hirtelen felkelt, pisztolyt fogott rá. Azt hitte, hogy Ő jött, ő aki ma megölt egy újabb embert. Mikor Booth letette a fegyvert Bones felé lépett. Elmondta mi nyomja a lelkét A férfi próbálta megnyugtatni, nem ő neki szólt ez , hanem istennek.
A nő nem akart egyedül maradni, nem akart kimenni, a férfi karjaiban akart lenni. Ledőltek az ágyra, majd ismét rátört a zokogás, de lassan megnyugodott. A férfi szívverése adott neki megnyugvást. " Mi lett volna ha őt veszítem el"-ennek a gondolatára szorosabban bújt hozzá. Belevájta a körmeit a bőrébe, mire a férfi felszisszent.
  • Jaj ne haragudj!-suttogta.
Ránézett az ügynökre, aki pont ott nézte. Tekintetük összekapcsolódott. Arcuk közel került egymáshoz.
  • Kérlek, te ne hagyj el soha!
  • Itt leszek mindig-mondta Booth lágyan- Itt leszek veled, addig amíg Isten is úgy akarja.
Csak nézték egymást. Szívverésük felgyorsult. Egymást akarták. A férfi rájött, itt az idő, az idő amikor mindketten képesek lesznek lépni. Tovább lépni, esélyt adni egymásnak. A nő is ugyanerre gondolt, és közelebb húzódott. Megakarta csókolni a férfit, de félt. A férfi is közelebb húzódott, most már egymással szemben feküdtek. Szép lassan közeledtek egymáshoz, milliméterről-milliméterre haladtak.
Aztán megtörtént, a csók, az utolsó lépés az ajtón, amit néhány perce nyitottak ki. A csók egyre hevesebb lett- A férfi a nő fölé hajolt. Egy pillanatra eltávolodott, hogy lássa őt, de Bones visszahúzta. Nem bírta a távolságot elviselni, minél közelebb akarta érezni magához. Egyre vadabbul értek egymáshoz, ruháikat szinte letépték egymásról. 6 év elfojtott szenvedély tört fel belőlük. Ezen az éjszakán eggyé váltak.

2 megjegyzés:

  1. ez is és az előző is nagoyn jó lett!ahhoz is akartam írni,de nem engedte,így csak ide komizok:
    Imádom Ezt a Reeley-t!Remélem sikerül a terve..:P..várom a folytatást!!

    VálaszTörlés
  2. hűűűű ez ütős lett, simán elképzelem, hogy ez történt azon az éjszakán.... plusz jó élethűre sikeredett, a monitorom szinte lángolt :D
    jól esett, írj még hasonlókat sokat

    VálaszTörlés